Het Bouvierhuis

Laatste Nieuws
Block header

Block content. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Block header

Block content. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Block header

Block content. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.

Graag willen wij ons voorstellen

Graag willen wij ons voorstellen.Wij zijn Ron, Rika en Renato de Bruijn.Onze liefde voor de Bouvier is begonnen in 1982. Ron en ik waren op vakantie in Zuid-Limburg toen we in de plaatselijke krant een advertentie zagen Bouviers te koop. We hebben een afspraak gemaakt en zijn gaan kijken, we waren ook direct verkocht, want wat waren ze mooi zwart en jawel ze hadden nog een teefje.
Op de dag dat we naar huis gingen hebben we Sheila van de Dafzichthoeve mee genomen naar Spijkenisse al waar wij toen woonden. Sheila groeide op met speuren appel en manwerk. Na het behalen van I.P.O. 1 raakte ik zwanger en kon er helaas maar mondjes maat getraind worden. We zijn na de geboorte van onze dochter overgestapt op fietsen en zwemmen en dit vond Sheila ook heerlijk om te doen. Na onze dochter hebben we nog twee zonen gekregen en zijn we nu trotse opa en oma van 8 heerlijke kleinkinderen, in de leeftijd van 15 tot 0 jaar. ons laatste kleinkind is geboren op 13-09-2017
Sheila was een trouwe vriendin en een hele lieve hond voor de kinderen.Onze Sheila is 8 jaar geworden.

R.I.P. 1-5-1982 - 2-4-1991 De liefde voor Bouviers is gebleven en we hebben, nadat de kinderen uit de luiers waren, besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe teef, dit werd Quinty-Bo van het Rondgaas. Haar moeder was een werklijn teef en haar vader was Thomba van Assenrade. 
Zij was de beslissing om voor een fokkers diploma te gaan en om goede stokharige met een spitse snuit op de wereld te zetten.  Dit is een heel gepuzzel, maar met geduld en goed zoeken, vind je de juiste combinatie. 

We hebben 11,5 heerlijke jaren met haar gehad en 4 heerlijke puppen, de kinderen en Quinty waren dol op elkaar. Al onze honden houden net als wij van zwemmen, fietsen, hardlopen en skaten een leuk sportief en enthousiast gezin en iedereen doet mee, dat is dan ook de reden dat onze honden super sociaal zijn. Veel kijk en Bouvier plezier op onze site. Vandaag  zal ik maar eens beginnen met een up date na een paar slopende maanden van pup verzorging en andere mee gemaakte dingen.


Grondlegster van het Bouvierhuis. Een heerlijke werkhond speuren vond ze prachtig ook het appel verder deed ze graag fietsen en zwemmen en niet te vergeten lange wandelingen. Quinty heeft een date gehad met Harvey-Enjoy van de Lagebanken de klik was prima. Quinty werd moeder op 4-2-2007 van 4 prachtige pups.

Quinty-Bo van het Rondgaas

Alisca-Balou (Enya) van de Veluwesprengen

Alisca-Balou (Enya) van de Veluwesprengen roepnaam Enya. Een vrolijke meid die graag werkt voor haar baas, het is een hondje met veel pit en energie. We fietsen veel met haar daarnaast vind ze speuren en manwerk een hele leuke sport. Ze is nog jong en moet nog veel leren.

Trippel-Zara van het Bouvierhuis

Zoon van Zara en Max Een gedreven hond die graag werkt voor zijn baas, ook is hij een grote knuffelbeer. Speuren vind hij heel leuk om te doen, ook fietsen, zwemmen en sporten met zijn baas draait hij zijn poot niet voor om. Naar de dames toe is hij een gentelman en kan goed met kinderen overweg. Trippel staat ter dekking.