update van mijn gezondheid

De bestralingen en de chemo zitten erop en heb te horen gekregen van de longarts dat mijn tumor 4 centimeter is gekrompen en ingekapseld is, dus ik hoef geen immuun therapie maar mag twee maanden weg blijven dan wordt er weer een CT-scan gemaakt om te kijken hoe het ervoor staat.

De therapie voor het herstel van de nek breuk is ook weer in volle gang en mijn conditie wordt ook weer op gevijzeld.

Verder ben ik ook weer begonnen met mijn werk in kleine stapjes op te pakken. Post rondbrengen is best wel vermoeiend met al dat fietsen en lopen, al hoewel het lopen mij goed af gaat. Verder draag ik wel nog steeds een muts mijn haar was helemaal uit gevallen gelukkig komt het weer terug en is het nu ongeveer 5 centimeter

Dit was even een gekke bui tussen de chemo’s door we zetten gewoon 9 mutsen op elkaar en krijgen een regenboog van kleuren die mij erg vrolijk maakte.