Quinty-Bo van het Rondgaas

Quinty-Bo

Geboren op 1 oktober 1999 en komt uit een nest van 17 puppen.
Moeder B0-Pluto van het rondgaas is 17 jaar geworden.
Thomba van Assenrade was een werkhond met de nodige prestaties, helaas weet ik hier niet zoveel van.Met Quinty zijn we bij de plaatselijke honden school begonnen met de puppy cursus en behaalde Quinty 56 punten van de 70. 
Ook hebben we de vervolg cursus gedaan daarmee behaalde Quinty 53 punten van de 80.We zijn gaan zoeken naar een Bouvierclub en die vonden we in Breda daar heeft Quinty VZH behaald met 56 punten, 
ook deden we speuren en pakwerk dit vond ze niet interessant. Het was echt een marteling voor haar.We zijn toen gaan trainen voor UV dit heeft Quinty volbracht.Toen Quinty 6 jaar was hebben we haar een apk keuring laten doen want het begon te prikkelen bij mij voor een nestje.Alles was in orde, ze was een super gezonde en sportieve hond met een goed uithoudings vermogen.Haar HD uitslag was HD-A.Er woonde een leuke Bouvier bij ons in Dongen, waar ik wel oren naar had: Harvey-Enjoy van de Lagebanken. 
Harvey was een show bouvier en kampioen geweest in de openklasse in Amsterdam op 25 en 26 november 2000.Zijn HD uitslag was HD +/-, Nederlandse norm HD C1,C2,
volgens internationale F.C.I norm.De klik was er tussen deze twee, alleen wilde Quinty geen polonaise aan haar kont dus werd het KI. 
Er zijn 4 gezonde pups uit voort gekomen.Bullit, Zara, Joy en Hope.Quinty heeft bij ons gefietst en gezwommen tot haar 11 levens jaar. 
Quinty ging staar krijgen en we ontdekte tijdens het scheren een dikke bult in haar lies. 
Ook begon ze te grommen naar de pups van haar dochter Zara.We hebben toen een moeilijke beslissing genomen en Quinty rust gegeven. 
Ze zal altijd bij ons zijn in de urn en in ons hart.